websikehealthcheck

 

Egyéni intim tréning sikerek

 • Eszter (36):
  „A menstruációs fájdalmaim elmúltak. Rájöttem, hogy sokkal többet kell magammal foglalkoznom. Az egyéni foglalkozások alkalmával teljes figyelmet kaptam, és Rita folyamatosan rám koncentrált. Nekem sokat jelentett ez a nagy figyelem és törődés, amiben részesített. Ennek és Rita kiváló felkészültségének, szakértelmének köszönhetem, hogy könnyen sajátítottam el a gyakorlatokat. Hálásan köszönöm.”
 • Henriett (38):
  „A hólyag, – méh, és -végbél süllyedésemből adódó idegentest érzetem pár hét gyakorlás után most már ritkábban jelentkezik. Ilyen problémákkal nem is tanulhattam volna csoportban a gátizom tornát. Rita az első konzultációnk alkalmával határozottan az egyéni foglalkozásokat javasolta. Igaza volt. Így tudtam a legjobban fejlődni. Ritában kiváló szakembert ismertem meg, aki mindig felkészülten és megfelelő empátiával foglalkozott velem.”
 • Lilla (38):
  „Hólyag süllyedésem miatt orvosi javaslatra fordultam Ritához segítségért. Kedves, türelmes, megértő, bátorító, biztató lénye sok erőt adott.
  A gyakorlásnak köszönhetően
  feszesebb lett a hasfalam, megtanultam a gátizmaimat tudatosan működtetni, és enyhülni kezdtek a panaszaim. Örülök, hogy egyéni keretek között tanulhattam. Nekem ez így megfelelően hatékony volt.”
 • Edit (47):
  „Számomra nagy segítség volt az egyéni tréning, mert a munkarendem miatt a csoportos időpontok nem feleltek meg. Rita is igyekezett alkalmazkodni, és így megtaláltuk azokat az alkalmakat, amikor találkozni tudtunk. Nagyon örülök, hogy így lehetőségem volt megtanulni a gátizom tornát és megkaphattam az életmód javaslatokat. 2 hónap tornázás után teljesen megszűnt a vizeletcseppenésem és a széltartási gondom, beljebb húzódott az aranyerem és abszolút tudatos vagyok a gátizmaimat illetően.”