Blog bejegyzések

  A teljesebb élethez sok mindenre kell figyelnie a mai kor érett nőjének, ha csak nem akar nagyanyáink mintáján kukorica hántolás közben a vénasszonyokkal a fiatalságról nosztalgiázni. Szerencsére a tudomány is melléjük állt és sok hasznos tanáccsal tudunk nekik segíteni, hogy 50-es éveikben még aktívak, vonzók és szexuálisan is lenyűgözők lehessenek. Ajánlom blogomat, ha kíváncsi vagy a modern kor asszonyának titkaira...

Óriási tévedés azt hinned, hogy a fiatal hüvely alapból erős és jól irányítható

Sok fiatal tanítványom szenved attól, hogy nem elég szoros- ügyes a hüvelye és ezt hátrányként, boldogtalanul éli meg a szexualitásában.

Gátizom terapeuta gyógytornászként 21 éve foglalkozom a női gátizmokkal. Elárulom, hogy a fiatal nők sem dőlhetnek hátra fölényesen mosolyogva, ami az altesti izomerejüket és technikájukat illeti. Sőt sokszor az érettebb hölgyek jeleskednek jobban a méréseim alkalmával.

Nincs ebben semmi meglepő!

A női gát területét annyi kellemetlen, esetenként károsító hatás éri a szülésekből, sportból, ülő munkából vagy egyszerűen csak a hétköznapi életmódból fakadóan, hogy kinél-kinél másképpen alakul a hüvely ereje, állóképessége, gyorsasága, érzékenysége életkortól függetlenül is.

Egy biztos. Egy jól „képzett”, feszes, technikás hüvely bearanyozza a párkapcsolatot, „gazdája” kelendő portéka, és az a férfi, aki megtapasztalta ennek gyönyörűségeit, nem megy a szomszédba.

Professzionális Intim Tréningemen bárki megtanulhatja a hüvely gyakorlatait.

Tudtad, hogy lehet rosszul pisilni?

Azt gondolnád, hogy jól pisilni mindenki tud. Nem lehet egy rakéta tudomány a helyes végrehajtás. Ugyan milyen veszély leselkedhet a gyanútlan hölgyeményre a mosdóban?

pisilni, gátizom, pisilés, wc

Pedig a helyes pisilés képessége nem terem minden bokorban. Számos ponton károsíthatja a női hólyagot, gátizomzatot és a kismedencei szervek ( hólyag-méh-végbél ) tartószalag rendszerét a rosszul beidegződött vizeletürítési szokásrendszer.

Sokszor már gyermekkorban kialakulnak a helytelen ürítési szokások, amelyek később elkeserítő tüneteket okozhatnak.

Tehát azt, hogy felnőtt korban a hólyagod, gátad és tartószalagjaid kedvére tudj pisilni, a gyermekkorban alapozod meg. És miért fontos a helyes pisilés? Mert a gyerekkori rossz beidegződések, szokások károsító hatást fejthetnek ki a gyerek és felnőtt szervezetben egyaránt, és előbb vagy utóbb számos kellemetlen tünetet okozhatnak az inkontinenciától, a nehezen ürülő hólyagig. Ezt pedig az ellenségemnek sem kívánnám.

Professzionális Intim Tréning női egészségvédő programomat éppen azért dolgoztam ki, hogy olyan gyakorlati ismereteket adjak át, amivel a hibás beidegződések, szokások kijavíthatók, és a későbbi kellemetlenségek megelőzhetők. Ebben az esetben a tudás egészség.

Nem „arany” az aranyér betegség

Az aranyér nem betegség. Aranyere mindenkinek van. Képzeljetek el több érgombolyagot a végbélnyílás környékén. Amikor problémát okoz ez a terület, akkor külső vagy belső aranyér betegségről beszélünk. A külső aranyér a végbél záróizmán kívül helyezkedik el, a belső aranyér pedig a végbél nyálkahártyája alatt. Amikor megduzzad, viszket, fáj, begyullad, vérzik esetleg trombózis alakul ki benne, akkor beszélünk aranyér betegségről, amely leginkább az ér párnácskák vénás keringési zavarával függ össze.

Tudjátok! Az elhasznált vért a  vénák viszik vissza a szívbe. A bőrön kékesen áttetsző erekre gondoljatok! Olyanok ezek az erek az aranyérben piciben, mint a lábszáratokon előtűnő kék erek. Akinek a lábszárán kidagadnak a vénái, esetleg kacskaringósak, időnként begyulladnak és fájnak, vagy már trombózisa is volt az illetőnek, az sajnos hajlamos az aranyér betegségre is. A trombotizált aranyér erős fájdalommal és duzzanattal jár. Mindenképpen látnia kell proktológusnak!

Házilagos kezeléssel véres széklet esetében nem szabad próbálkozni, mert nem mindig vérző aranyér áll a háttérben. A véres széklet kezdődő vastagbél daganat jele is lehet.

 

 Az aranyér betegség kialakulásának lehetséges okai

Az aranyér betegséggel az 50 év feletti lakosság közel fele találkozott már. Kialakulására az alábbi tényezők hajlamosítanak:

 1. Az alkati kötőszöveti lazaság miatt a vénafalak is gyengébbek, tehát könnyebben pang bennük a vér megtágítva a vénafalakat. Ez megnöveli az aranyér betegség kialakulásának esélyét.
 2. A másik támadási pont a hasűri nyomásfokozódás kérdésköre.

Mikor fokozódik a hasűri nyomás, ami az aranyér betegség kiváltó oka lehet?

 • a székrekedéses alkatnál az erőlködések miatt
 • a várandósság alatt a növekvő kismedencei terhelés miatt
 • a szülés folyamatában a megerőltetés miatt
 • nehéz fizikai munka végzésekor, emelgetéskor
 • krónikus köhögéssel, tüsszentéssel járó megbetegedéseknél ( pl. bronchitis, allergia)
 • sajnos lehet a gyakori aranyér betegség megjelenésének a hátterében kismedencei daganat is

 

 1. Ülő munkát végzőknél a napi 8-10 óra ülés nagyon megterheli ezt a területet is.

 

Az aranyér betegség megelőzése és kezelése

Szerencsére az aranyér betegség jól kezelhető és legtöbbször nincs szükség műtétre. Az első végbél körüli diszkomfort érzést már érdemes kezelni, és akkor várhatóan nem is durvulnak el a tünetek. A gyógyszertárakban remek kúpok és krémek kaphatók az otthoni kezeléshez. Ha gyakran kiújul az aranyér betegség, akkor viszont proktológus szakorvossal érdemes tisztázni, hogy nincs-e súlyosabb elváltozás a tünetek mögött.

Professzionális Intim Tréning és az aranyér betegség

Jó módszer az aranyér betegség megelőzéséhez a végbél torna. Az egyéni vagy csoportos Professzionális Intim Tréning tanfolyamon a nők megtanulják a végbél záróizom gyakorlatait és  azokat az életmódbeli változtatásokat, amelyekkel megelőzhető az aranyér betegség kialakulása vagy újbóli megjelenése. A végbél torna gyakorlatainak napi elvégzésével folyamatosan jó keringésben marad ez a terület. A Professzionális Intim Tréninget a veszélyeztetett csoportba tartozóknak szívből ajánlom.

Kidobtam és eladtam a nagy méretű ruháimat, mert soha többé nem fogok visszahízni

Nelli önbizalmát annyira elvette a túlsúlya, hogy nem állt fényképezőgép elé évek óta. Én sem tudtam rávenni egy “ilyen volt” képre a Testszerviz program elején.

Elmondta nekem, hogy 10 éve kezdett el hízni, azóta sikertelenül fogyókúrázgat. 1 éve végképp elveszítette a kontrollt a testsúlya felett, és biztos volt abban, hogy egyedül képtelen lesz lefogyni. Ezért jött el hozzám.

nelli-o%cc%88ve-pe-2

Nelli így viselte az övét a Testszerviz program előtt.

nelli-o%cc%88ve-pu-3

A program végén ekkorára húzta be.

Az önbizalmát tökéletesen aláásták a megjegyzések, és a leértékelő kijelentések amelyekkel a kövérségért illették, amikor nem fértek el mellette a tömegközlekedési eszközökön. Tény, hogy egész életében nem volt ekkora, mint most. Munka után hazaérve egyfolytában evett lefekvésig. Már alvás közben is zavarta a túlsúlya, a cipőjét nehezen kötötte be, mert nem tudott előre hajolni a hasától, és kerékpározáskor is a hasa minduntalan hozzáütődött a combjához. Nem volt akkora méret az üzletekben, hogy kényelmes legyen a melltartója. A bokája dagadt, a 2. emeletre alig tudott felmenni és a kondíciója a nulla felé tartott. Már a barátnőivel sem volt kedve elmenni szórakozni. Befelé fordult. Néhányszor átfutott az agyán, hogy legegyszerűbb lenne beugrani a metró elé…. De a 11 éves kislányát fel akarta nevelni. Vele nem tehette meg, hogy magára hagyja itt a világban anya nélkül.

A Testszerviz program Nellinek az utolsó szalmaszál volt. Tudjuk, hogy az akaraterő csodákra képes. Nelli lelkes és fegyelmezett tanítványom lett. Mindent megvalósított, amit kértem tőle, és elképesztő tempóban változott a teste, a kedve, a hangulata és az önmagáról alkotott képe. Egyre többet nevetett gyöngyöző kacagásával, amit jó volt hallanom.

Először az energiája lett több, majd könnyebben ment fel a lépcsőn és csatolta be a Szandiját. Fogyásának nagyon örült, és annak, hogy tudta tartani az étrendet. Hétről-hétre csökkent a testsúlya, lazábbak lettek a ruhái, örömmel töltötte el, hogy az arca is  keskenyebb lett, és a régi melltartóját is fel tudta már venni.

Előre tudott hajolni a kádban a dugót kihúzni, egyre bővülő nadrágjaira öv kellett, hogy ne essenek le róla. Végül már övvel sem maradtak fent a nadrágjai, ezért új farmert kellett vennie. 44-est a korábbi 50-es helyett. Minden oka megvolt a nevetésre.

117,4 kg-ról 99 kg-ra fogyott és a haskörfogata látványosan csökkent, összesen 22 cm-rel.

nelli-o%cc%88ve-penelli-o%cc%88ve-pu-1
A Testszerviz program végére nem maradt több lyuk Nelli övén, annyira be kellett húznia.

Nelli ezt írta nekem a Testszerviz program végén:

“A Testszerviz programom alatt olyan horderejű változások történtek velem, amit  remélni sem tudtam, amikor elkezdtem.  A legnagyobb örömem a fogyásom. 2 számmal kisebb melltartót és 3 számmal kisebb ruhát viselek, mint korábban. Nem dagadnak a bokáim, lihegés nélkül járom az emeleteket. A cipőfűzőm megkötése nem gond már. Remekül bírom a napi terhelést, és  a kondícióm 120%-kal javult.  Az étrendemben helyre kerültek a dolgok és az ismeretek. Rengeteg dicséretet kaptam, és a családom nagyon büszke rám. Kétségtelenül javult az önértékelésem. Kidobtam a nagy méretű nadrágokat, melltartókat, bugyikat, és eladtam a ruháimat, mert biztosan tudom, hogy soha többet nem fogok már visszahízni. Nincs több lyuk az övemen, annyira kicsi lett a haskörfogatom. Most van egy étkezési ritmusom, csak akkor eszem, ha éhes vagyok. Nem nassolok és nem kívánok meg mindenféle ételt. Nem falok kontrollálatlanul. Megismertem a testem jelzéseit. Egyértelműen tudatosabbá váltam az étkezésemre és az egész életmódomra.

Rita! Te egy fantasztikus ember vagy. Évek óta küszködtem. Nélküled mindez nem sikerült volna. Köszönet a segítségedért. “

Kedves Nelli! Szívből gratulálok. Remek tanítvány vagy. 🙂

 

 

 

16,6 kg minusszal nagymamának is könnyebb lenni

Perge Róza Tündi boldogsága

Amikor Tündi eljött hozzám, és az első ingyenes Testszerviz konzultációnk alkalmával elmondta, hogy az életminősége érdekében szeretne lefogyni, de 24-48 órás munkarendben dolgozik, akkor azt gondoltam, hogy ez nehéz dió lesz. Az alvás mennyisége és minősége rengeteget számít az életmód változtatás sikerét tekintve. Nem voltam biztos benne, hogy egy olyan szervezet, amelyik nem tudja maradéktalanul kipihenni magát képes lesz-e elengedni a túlsúlyt.

perge-tu%c2%a6lnde-pe-szembo%c2%a6olperge-tu%c2%a6lnde-pe-oldalro%c2%a6ul-arccal 113,2 kg-ról indultunk

Tündi azonban elszánt volt és elkeserítette, hogy fájnak az ízületei, kisebb terhelésre, vagy lépcsőn járáskor is erősen liheg, és leginkább amiatt volt szomorú, hogy a kis unokáját csak nehezen tudta már felemelni és a karjaiban tartani. Úgy érezte ez a “feladat” túl nehéz neki. De akkor meg “mit ér egy nagymama élete”?

Eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább, ezen sürgősen változtatnia kell. Meg akarta tanulni, hogy hogyan javíthat az életminőségén, a magabiztosságán és hogyan tarthatja kordában a kilóit.

Így hát belevágtunk a 3 hónapos Testszerviz programba.Tünde 24 órát dolgozott a munkahelyén, majd 48 órát pihent. Az étkezés kialakítása nem volt egyszerű, de megoldottuk, a testmozgást is sikerült elindítanunk és koncepciót alakítottunk ki arra, hogy az alvás valóban pihentető legyen akkor, amikor végre alhat. Tünde fantasztikus elszántsággal és fegyelemmel haladt a célja felé.
A Testszerviz programnak  és önmagának köszönhetően 16,6 kg-ot fogyott, test szerte 57 cm-rel lett kisebb. Már nem a 100 kg felettiek táborának tagja, hiszen a testsúlya 96,6 kg lett.

perge-tu%c2%a6lnde-pe-oldalro%c2%a6ul A Testszerviz program előtt
perge-ro%c2%a6uza-u%c2%a6lres-lett-a-pulo%c2%a6uver-pu
                                   A Testszerviz program befejezése után 17,5 cm-rel kisebb haskörfogattal.                                                A  pulóver ugyanaz, de a has sokkal kisebb.

 

Nem volt igazam azzal kapcsolatban, hogy nehéz lesz. Kifejezetten könnyű volt Tündivel együtt dolgozni, csodás változtatást hajtott végre, aminek meg is lett a jutalma.

Tünde erről így ír:

“Megkaptam azt a lökést és segítséget, ami segít/ett beállítani egy olyan étrendet, amely mellett nem vagyok éhes és mégis fogyok. Jól érzem magam a bőrömben, még a 24-48 órás munkarendem mellett is rengeteg az energiám, ami korábban nem volt jellemző. Boldoggá tesz, hogy a családom büszke rám és örül a fogyásomnak. A Testszerviz program előtt sokszor meggyűlt a bajom a haspuffadással. Nem hittem volna, hogy ez megszűnik, dacára annak, hogy a program alatt sok zöldséget ettem és eszem azóta is. Azt sem gondoltam volna, hogy megszeretem a nyers zöldségeket. Pedig így van. Orvosi kontroll mellett elhagyhattam a vérnyomás csökkentőmet. Amióta elkezdtem a Testszerviz programot hosszú távon jó a vérnyomásom.

1000 éve nem volt rajtam magas sarkú. Most 4 év után újra felvettem és tudok benne járni!!!!! Újra nőies a megjelenésem. Új nadrágot vettem 44-es méretben, lecseréltem a 48-as 50-es nadrágomat. Magabiztosabb vagyok, a sikerélmény feldob, és bár eddig is pozitív volt a gondolkodásom, ez úgy érzem most meghatványozódott. Az ízületi problémáim csökkentek. Jobban megy a munkahelyi lépcsőzés, de a legnagyobb boldogságom mégis az, hogy az unokámmal ma már  indián szökelléssel ugrálhatok végig az udvaron, anélkül, hogy pár perc után levegőért kapkodnék, vagy ízületeim fájdalma miatt jajgatnék. “

perge-rozsa-csinosan-2  Magas sarkúban csinosan.

Az egyik legizgalmasabb kérdés az, hogy a Testszerviz programot fogyókúraként kezeli a résztvevő, abbahagyja, visszatér a régi életformájához és visszahízik, vagy alkalmazza a megtanultakat, változtat az életmódján és tovább fogy?

Tündi a program végén ezt írta nekem:

„Éééés igen, természetesen folytatom a programot, megpróbálom teljesen “beintegrálni” (hogy ilyen divatos szóval éljek) az életembe, hogy már ne program legyen hanem életvitel. Hiszen messze még a cél, és egyébként is……. ami jó a testemnek, az még jobb a lelkemnek => ettől csak még pozitívabban állok az élet dolgaihoz. Nagyon szépen köszönöm a segítséged, azt a 3 hónapos segítő kezet, amibe kapaszkodva most már úgy érzem, menni fog nélküled is, hogy betartsak bizonyos dolgokat, amitől egy jobb minőségű életet élhetek. Megtapasztaltam a “kilengések” következményeit és határait. Tudom, hogy továbbra is bármikor fordulhatok hozzád, ez megnyugtat és örömmel tölt el.

Ma reggelig újabb 1,5 kg ment le rólam.

Nem sürgetek semmit. Biztos lesznek gyorsabb és lassabb periódusok, egy a lényeg, hogy elérjem, esetleg meghaladjam a kitűzött súlyomat, nagyobb lesz/lehet az önbizalmam, éééés nagyon sok pozitív dolgot remélek még az élettől.
Időről időre jelentkezni fogok nálad, hogy tudassam, hol járok az utamon, hiszen ez a Te sikered is. Minden leadott kilómban ott van a “kezed nyoma”.”

perge-ro%c2%a6uza-ilyen-sze%c2%a6upen-lefogytam-puGyertek csak kisunokáim ide a karomba!

Ilyenkor úgy érzem, hogy én vagyok a Világ legszerencsésebb embere, hiszen a munkám nem is munka, hanem az örömök kifogyhatatlan tárháza.

Köszönöm

Tündi!

Vénás értorna – avagy a hódítás régi-új praktikája?

Sok nő önbizalmát megnyirbálják a kék kitágult, megvastagodott esetleg kacskaringóssá vált erek az egyébként formás lábakon. Már a seprűvénák is zavaróak, és nem örülünk a megjelenésüknek, de az egészségügyi kockázattal is járó vénatágulatoktól végképp kiborulunk. Még a testszínű harisnya alatt is jól látszik, és sokszor elveszi a kedvünket a nőies szoknya viselettől.

A keringésünk verőerek ( artériák), visszerek (vénák) és hajszálerek segítségével működik olajozottan. A három típusú ér sok mindenben különbözik egymástól.

A vénák a szív felé szállítják a vért. Ezért is hívják őket visszereknek. A visszér és a véna elnevezés ugyanazt az értípust jelöli. Visszere tehát mindenkinek van, és kell is hogy legyen.

A visszerek falában kis billentyűk biztosítják a vér egy irányban történő áramlását.

A billentyűk csak a visszerekre jellemzőek, és minden típusú vénában megtalálhatók.

Amit a bőrötök alatt kéken átsejleni táttok, azok a felületes vénák.  Vannak mélyen fekvő vénáink is, de a mélyvénás rendszer számunkra láthatatlan, mert a csontok mentén, és az izmok között haladnak az erek.

legs-up-the-wall-pose

A gravitációval szemben történő áramlást a lábakban az izmok összehúzódása, más néven az izompumpa segíti. A vér visszaáramlását pedig a billentyűk gátolják meg. Mint minden a testünkben, ez is egy remekül “kitalált” rendszer.

Amikor sokat álltok vagy ültök, akkor az izompumpa nem működik, hiszen nem mozgatjátok a lábaitokat. Az alacsonyan fekvő területekről az izompumpa segítsége nélkül a szervezetnek nehéz az “elhasznált” vénás vért a szív felé terelgetni. A billentyűkre is nagyobb megterhelést ró az izompumpa hiánya. A vénafal így kitágulhat, ilyenkor a billentyűk sem zárnak már rendesen, az érfal tovább tágul a véráramlás lelassul és a lábakon megjelennek a csúnya kidagadó erek. És nem csak hogy nem szépek, de trombózisra is hajlamosítanak.

A vénák védelmében létezik egy nagyon egyszerű módszer, ami nem más mint a vénás értorna. Napi pár perc szakszerű mozgással remek állapotban tartható a lábak vénás keringése. Akinek van gondja a visszereivel azoknak azért, akiknek meg nincs, de sokat ülnek vagy állnak megelőzésképpen őszintén ajánlom.

Gyógytornászként én egyéni foglalkozás keretében szoktam megtanítani a vénás értornát, és minden esetben a páciensem alkatára szabom a gyakorlatokat. Együtt végig csináljuk az otthonra szánt feladatokat. Megbeszéljük az életmód javaslatokat, a visszerek további állapotromlásának megelőzését. Az általam készített írásos gyakorlat gyűjtemény segít abban, hogy ne merüljenek feledésbe a vénás értorna hatékony gyakorlatai, és könnyű legyen az otthoni gyakorlás.

 

Ezzel az egyszerűségében nagyszerű tornával hihetelenül sokat segíhettek a lábvénáitok egészségének és szépségének megőrzésében és helyreállításában. A csodás női láb, pedig a férfiakat sem hagyja hidegen….:-)2016-font-b-fashion-b-font-women-ladies-sexy-font-b-full-b-font-foot-thin

 

Csilla csodálatos átalakulása a Testszerviz programmal.

Csilla a bájos fiatal tanító néni márciusban kezdte el nálam a Testszerviz programot, mert úgy érezte muszáj,  hogy változás történjen az életében.

Gyógytornászként pontosan tudtam, hogy a térde, a bokája és a sarka azért fáj rendszeresen, mert legalább 50 kg túlsúlyt cipel. Olyan, mintha egy másik embert vinne a hátán a nap 24 órájában.

Zavarta, hogy a tanítványaival közös kirándulásokon csak lihegve tudott lépést tartani a gyerekekkel, nem is beszélve a napi lépcsőjárásról.

Megismerkedésünkkor Csilla 127,6 kg volt. Elkeserítette, hogy a méretei miatt nem fér el kényelmesen a vonat, a repülő, a színház ülésén, a fodrász székében, és nem tanulhat lovagolni sem. Nem utazgathat kedvére. A forgó korlátok is nagy kihívást jelentettek. A túlsúlya erősen megnyirbálta a szabadságát, és nem élhette a huszonévesek vidám életét.

Tartott attól, hogy egy későbbi gyermekvállalásban komoly akadály lesz a hatalmas súlytöbblete. Csilla ezért egy teljes életmód változtatásra szánta el magát, de biztos volt abban, hogy ehhez segítségre lesz szüksége. Ezért keresett meg engem.

szarvas-csilla-kutyaval-2015-pe127,6 kilósan.

Csilla tiszteletreméltó határozottsággal és kitartással belelendült a Testszerviz programba, és sorra jöttek az örömteli változások. Meglepte, hogy nem éhes, eszik és mégis fogy. Egyre ragyogóbbá vált az arcbőre, ahogy a teste feltöltődött a sok-sok jóval, amit végre a táplálékokkal megkapott. Amikor az alkatának és az akkori testsúlyának megfelelő mozgás bevezetéséről beszélgettünk, eldöntötte, hogy rollerrel fog közlekedni. És így is tett. A több mozgás vidámabbá és mozgékonyabbá tette.

szarvas-cilla-a-rollerrel-puRollerezni jó.

A 6. hét után már nagyon élvezte, hogy térd fájdalom nélkül járja a lépcsőket és olyan bő lett a nadrágja, hogy már csak övvel tudta viselni. A 7. héten 120 kg alá csökkent a testsúlya, ami nem fordult elő vele 10 éve. A 8. héten megmértük a centiméterekben mért fogyását és elképesztő méretváltozást rögzítettünk. Csilla test szerte 35,5 cm-rel lett kisebb, amit már a környezete is észrevett, és rengeteg dicséretet kapott.

szarvas-csilla-a-kertben-puFogyásban.

A 9. héten aztán újabb öröm érte. 10 kg-mal mutatott kevesebbet a mérlege. Átlépett egy bűvös határt. Színházban is volt és buszozáskor is megállapította, hogy kényelmesen elfér a székekben. Feltűnt neki, hogy végre nem ő a legkövérebb az utcán, vannak nála testesebb emberek is. Ez korábban nem így volt, és ez a felismerés jót tett az önbizalmának.

Júliusban a Testszerviz program 12. hetében, amikor a közös munkánkat befejeztük az a nadrág, amiben az első beszélgetésre jött hozzám, egyszerűen leesett róla. Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem bánta. 14 kilóval volt könnyebb és test szerte 65 cm-rel kisebb. A has körfogata 22 cm-rel csökkent. Boldogan hüledeztünk mindketten az eredményeit látva.

szarvas-csilla-nagy-nadragban-pu

A Testszerviz program előtt hordott nadrág leesik Csilláról. 

szarvas-csilla-bo%cc%8b-nadragban-pu

Még egy lány beleférne Csilla mellé abba a bizonyos nadrágba.

Csilla a Testszerviz program zárásakor ezt írta: “A céljaimból már annyi megvalósult, hogy nem fáj a térdem. Minden probléma nélkül lépcsőzöm, és elférek a színházi székekben is. Már észreveszi a közvetlen környezetem is a változásaimat. Minden nadrágomból be kellett vennem, még a szabásmintát is átalakítottam. Már jó rám az 52-es szabásminta a Burdából! Kevesebbet fáj éjszaka a lábam. Nem fáj a sarkam. Jól érzem magam 🙂 A múltkor néztem magam a színházban a tükörben, amint sorban álltam a többi nővel, és már nem lógok ki annyira közülük, már nem vagyok olyan széles.”

 Csilla megtanulta a Testszerviz program alatt, hogy hogyan működik a teste, mitől tud fogyni, mitől igazán kirobbanó az energiája. Tudja, hogy hogyan tarthatja meg az elért jó eredményt. Eldöntötte, hogy tovább folytatja a jól bevált életmódját, és tovább csökkenti a testsúlyát.

Csilla augusztustól csodásan haladt tovább egyedül. Nagyon büszke vagyok rá.

Szeptemberben kaptam tőle egy képet és egy rövid üzenetet:  „már 20 kg-mal vagyok kevesebb”

szarvas-csilla-pu-20-kg-fogyas20 kg-mal könnyebben

 

A Testszerviz program alatt nem járt senkivel. A Testszerviz program befejezése után már a férfiak is észrevették kibontakozó nőiességét. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és október közepén ezt írta nekem: „ 21,4 kg-mal könnyebb és boldog vagyok. Van párom, van munkám, mehetek az egyetemre tanulni. Minden szuper.:)“

Hajrá Csilla! Megcsináltad. Az életmódodat és az életedet gyökeresen megváltoztattad! Gratulálok.

Határ a csillagos ég!

 

 

„2-3 ruhamérettel kisebb ruhát vásárolok”

Maczonkainé Fülöp Katalin levele a 3 hónapos Testszerviz program befejezésekor

A közös munkánk és az örömteli program záráskor az alábbi levelet kaptam Katától. Így élte meg a Testszerviz program 3 hónapját.

Kedves Rita!

Pár hónapja felkeltette a figyelmemet a Testszerviz facebook oldala, és sokszor bele-bele nézegettem a posztokba. Végül vettem a bátorságot, és jelentkeztem a személyes konzultációra! Már ott, akkor éreztem, hogy nekem ezt meg kell csinálnom! Belevágtam, és jól döntöttem! A heti konzultációkra mindig nagy örömmel, bizakodva mentem, hiszen tudtam, hogy minden kérdésemre választ kapok tőled, hogy átbeszélünk minden olyan dolgot, amely számomra nehézséget okoz, hogy kedves, biztató szavaddal még  a holt ponton is átsegítesz. De, gyorsan eltelt a három hónap!

Kata a Testszerviz program elkezdésekor

Kata a Testszerviz program elkezdésekor

Kata a program végén szívesen vette fel csinos ruháját, amiben igazán nőies.

Kata a program végén csinos, nőies ruhájában.

 • Nem gondoltam volna, hogy péksütemény, kenyér nélkül van élet!
 • Nem gondoltam volna, hogy a boltokban a sok-sok finom édesség mellett úgy tudok elmenni, mintha nem is lenne ott semmi!
 • Nem gondoltam volna, hogy éhezés, vagy éhségérzet nélkül súlycsökkenést lehet elérni!

Ez a súlycsökkenés nálam 8,1 kg-ot jelent. A derékbőségem is kisebb. Két- három ruhamérettel kisebb ruhát vásárolok!Nagyon régóta “nem tudtam” a nadrágba tűrni a pólókat, most már ezt is megteszem! Korábban a pólókat mindig nadrágon kívül hordtam, mert eltakarták azt, amit nem akartam láttatni! Most már nincs erre szükségem. Felvettem olyan pólókat, amelyeket már nem is gondoltam volna, hogy viselni fogok. Jól érzem magam a bőrömben!

Sokkal nyugodtabbnak, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Munkabírásom, erőm határtalan! Energikusabb vagyok és pozitívabban tudok a nehézségekkel szembe nézni. Lelki, testi, gondolkodásbeli értelemben gazdagabbnak érzem magam! Figyelem a testem, mert ismerem.

Ez a szoknya 6 éve a szekrény mélyén szomorkodott, ugyanis nem jött rám. Most örömmel viselem.

Ez a szoknya 6 éve a szekrény mélyén szomorkodott, ugyanis nem jött rám. Most örömmel viselem.

A szoknyámba is szívesen tűröm be a blúzom. Most már nem zavar.

Most már nem zavar, a szoknyámba betűrt blúz sem.

Korábban mindig csak nadrágot hordtam. Amióta könnyebb vagyok 8 kg-mal egyre gyakrabban veszek fel nőies ruhadarabokat. Ezt a csipke ruhát a fogyásom „tiszteletére” vettem.”

Korábban csak nadrágot hordtam. Amióta könnyebb vagyok 8 kg-mal gyakrabban veszek fel nőies ruhadarabokat. Ezt a csipke ruhát a fogyásom „tiszteletére” vettem.”

Megtanítottál! Tudom, hogy mit egyek illetve mit ne! Nagyon sok ismeretanyaggal lettem gazdagabb a program során, hiszen minden személyes találkozásunkon a testünk, a szervezetünk működéséről, az élelmiszerekről, az ételekről „előadást” tartottál. A tőled kapott ismeretanyaggal, a tapasztalattal, az új étrenddel, az új életmóddal  nincs más dolgom mint „egyedül” tovább haladni ezen az úton!

Köszönöm! Köszönöm a segítséget
Kata

Haness Rita

testszerviz tanácsadó,
gyógytornász,
gátizom tréner

Időpont egyeztetés:
+36 30 6617 576

Ennyire egyszerű, mindenkinek csak ajánlani tudom a Testszerviz programot.

Ennyire egyszerű, mindenkinek csak ajánlani tudom a Testszerviz programot.

Meglepetés virág Katától nekem a Testszerviz program végén.

Meglepetés virág Katától nekem a Testszerviz program végén.

Együtt örülünk Kata sikerének.

Együtt örülünk Kata sikerének.

 

11 kg-ot fogytam a Testszerviz Programmal és újra nőnek érzem magamat

Mielőtt Juhász Tünde elkezdte nálam a Testszerviz Programot, már jó ideje elégedetlen volt önmagával. Túlsúlya cipelése erősen fárasztotta, a cipőfűző bekötésben nem jeleskedett, mert az előre hajlás egyáltalán nem esett jól. Próbált a 2 éves kisunokájával futkározni, de sokszor nehezére esett, pedig a kisfiú a mindene. Az, hogy évek óta csak olyan ruhákat tudott felvenni, ami bő és cseppet sem nőies, csak “hab volt a tortán”.

78 kilósan

78 kilósan

Tünde fegyelmezetten, egyre növekvő energiaszinttel és örömmel evett, aludt és mozgott a Testszerviz program 3 hónapja alatt. Minden útmutatásomat figyelmesen meghallgatta, és fokozatosan beépítette a testét egyre jobban szolgáló és pozitívan alakító életmódjába.

A Testszerviz Program alatt csak úgy olvadtak le a kilói

A Testszerviz Program alatt csak úgy olvadtak le a kilói

Hogy látta Tünde “belülről” résztvevőként a Testszerviz Programot?

„A lányomat Rita segítette végig a Testszerviz Programján. Lányom szinte észrevétlenül adta le a kilókat úgy, hogy nem kellett éheznie, és nem kellett egyoldalú ételeket ennie. Ez nagyon tetszett!

Büszke is vagyok rá nagyon, hogy kitartásával a program 3 hónapja alatt sikerült 17 kg-ot lefogynia, ami sose sikerült neki korábban az évek alatt. Amit bármilyen egyéb módszerrel lefogyott, az duplán ment vissza rá. A program befejeztével tovább folytatta a táplálkozási koncepciót, és leadott még 5 kg-ot. Jelenleg 22 kg-al kevesebb, és hamarosan eléri a lánykori testsúlyát.

Gyermekem csodás változását látva fellelkesülve fogtam bele én is a programba Ritával.

Tetszett, hogy nem kell “koplalni”, csak ezt, vagy azt enni, hanem változatosan lehet enni. Nem okozott gondot a személyre szabott étrendem, mert mindig arra gondoltam, hogy csak hasznom lehet abból, ha lefogyok, mivel már nem tudtam a szandálom kapcsát bekapcsolni. Megerőltető volt a lépcsőzés, minden ruhám egyre kisebb lett.“

A Testszerviz Program csodás és örömteli eredménye

Három hónap alatt elértem a célul kitűzött súlyt, 67 kg vagyok. Ennek nagyon örülök. Összesen 11 kg-ot fogytam.

A program során szerzett tapasztalat és a Ritától kapott sok-sok hasznos információ segítette a fogyásomat és az életmód változtatásomat. Megtanultam a saját testem üzeneteit értelmezni. Most már biztosan tudom, hogy mi a jó a testemnek, mitől hízom, mitől nem, és hogyan lehetek a legjobb formámban. Tanácstalanságomban a tanácsadóm mindig segített, hogy mit egyek, hogyan mozogjak és lépésről lépésre megtanultam, hogy mi a jó a testemnek.“

Vidám és elégedett vagyok az új alakommal.

Vidám és elégedett vagyok az új alakommal.

„Újra nőnek érzem magam, megdicsérnek az ismerősök, sőt ismeretlenek is, hogy csinos vagyok, ami már nagyon régóta nem történt meg velem. Most már nem okoz gondot a szandál pántjának bekapcsolása, új szandált is könnyen vásárolok és kapcsolok be. Lazán lehajolok, az emeletre szinte felsuhanok. Fáradhatatlanul fogócskázom és bújócskázom unokámmal Robcsival, amikor velem van.
Ami “problémát” okoz most, hogy már minden régi ruhám nagy rám, de mivel nem dobtam ki a korábban “kinőtt” ruhákat, így most rám jönnek a régi kedvenceim, és újakat is varrok magamnak.

Még egy testhez simuló estélyiben is jól érzem magam. Ez korábban elképzelhetetlen volt számomra.

Még egy testhez simuló estélyiben is jól érzem magam. Ez korábban elképzelhetetlen volt számomra.

A Program végén az új méretemre vart új ruhámban nagyon boldog vagyok

A Program végén az új méretemre vart új ruhámban nagyon boldog vagyok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Köszönöm Ritának, hogy segített újra nőiessé és vonzóvá válnom.

Gratulálok Tündi! Klassz vagy! Ezt Te vitted véghez!

Gratulálok Tündi! Klassz vagy! Ezt Te vitted véghez!

 

Sikertörténet – Gabi csodálatos átalakulása a Testszerviz koncepcióval

A Testszerviz koncepcióval négy ruhaméretet fogytam, és most boldog, elégedett, kiteljesedett önmagam vagyok

Dr. Agócs Gabriella pszichológus. Nagyon sok embernek segít a legkülönbözőbb modern módszerrel. Sok páciense van, akik szeretik és bíznak benne. Az utóbbi időben meghízott és sehogyan sem tudta leadni a plusz kilókat, bár pontosan ismerte gyarapodásának lelki hátterét. Ez volt az a ritka eset, amikor úgy érezte, hogy most neki is segítségre van szüksége, és nem lelkire, hanem testire. Amikor találkoztunk, elmondta, hogy rengeteget koplaltUntitled-1, éhezett és sanyargatta a testét. A “véres verejtékkel” leadott kilók pedig mindig kamatostul jöttek vissza. Pedig a benne lakó táncosnő egyre sürgette, hogy karcsú és rugalmas legyen, hogy hódolhasson a tangó szenvedélyének, és megvalósíthassa nagy álmát azt, hogy Buenos Airesben tangót táncolhasson.

Gabi a program előtt és a program után 14 kilóval könnyebben

Gabi a program előtt és a program után 14 kilóval könnyebben

A Testszerviz programon csodás eredményeket ért el. Megtanulta a testét ideális állapotban működtetni, a jelzéseit felismerni, és ha kell a kibillentségeit gyorsan helyreállítani. A 3 hónapos program végére a teste együttműködő partnerévé vált, kivirult, és korábbi önmaga boldogabb, elégedettebb, kiteljesedett verziója lett. A képek mutatják, hogy egy másik nő lépett régi önmaga helyére. Tanácsadójaként nagyon büszke vagyok, és szívből gratulálok az elért sikerhez.
Az életmód változtatás megtörtént, a “hajó orra” irányba fordult. Jó szelet Gabi, irány Buenos Aires!

“A legfontosabb: ne halogasd, KEZDD EL! És nincs miért abbahagyni: a Testszerviz koncepció szerinti táplálkozás kényelmes, laktató, minden tápanyaggal ellát. A programban nincs erőszak, csak a testi folyamatok lágy követése, és optimálisra hangolása.”

GABI NYERESÉG BESZÁMOLÓJA

Együtt örültünk a sikernek

Együtt örültünk a sikernek

 • Féltem attól, hogy megint egy önsanyargató kúra indul, hisz korábban koplalással, sok tompasággal értem csak el fogyást. Most derűsen örömmel, észrevétlenül telt el a 3 hónap, miközben folyamatosan veszítettem a kilókat.
 • 14 kg lement: ez önbizalmat, könnyűség érzést ad.
 • Átrendeződött az alkatom, megfiatalodtam, a bőröm bársonyosan kisimult és a testem mozgékonyabb lett.
 • 4 ruhamérettel kisebb ruhákat viselek. Most 40-es a méretem.
 • A Testszerviz életmód számomra stabilitást ad, mert pontosan tudom, hogy mit kell ennem és tennem, ha eltérnék a koncepciótól.
 • A Testszerviz program alatt megkaptam azt a tudást, amivel kitűnő állapotban tarthatom a testemet.
 • Amikor a testem jelezte elkezdtem a rendszeres testmozgást.
 • A lányom büszke rám, hogy ilyen szépen rendbe hoztam magamat, a volt férjem pedig azt mondta, hogy úgy nézek ki, mint fiatal koromban.
 • Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam a pácienseimtől, barátaimtól is. Ez nagyon jó érzés.
 • Megtanultam harmóniában lenni azzal, amit megeszem.
 • Nincs sürgető késztetésem az evésre, ami korábban nagy gondot jelentett.
 • Az életemnek és az étkezéseimnek ritmusa lett. A testem bízik bennem, én bízom benne. Megismertem a kommunikációs jeleit. Megjavult az együttműködésünk.
 • Az emberek elismerése nagyon jó érzés.

“Nagyon hasznosak voltak Ritával a megbeszélések, ahol a lényegtelennek tűnő apró részletekről is lehántotta a leplet, ha a fogyást megállító tényezőről volt szó. Ezt az aprólékos figyelmet csak szakember tudja hozzáadni az életmódváltozáshoz.”

Te is elérnéd azt amiért hetek, hónapok akár évek óta küzdesz? Beszéljünk egy konzultáció keretein belül.

 

Weboldalunk a látogató élményének javítását segítő "sütiket" használ. Elfogadod? További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás