websikehealthcheck

 

A Testszerviz egy olyan program…

 • amitől garantáltan energikusabb, magabiztosabb, vonzóbb és életvidámabb leszel.
 • ami nem csupán egy újabb fogyókúra, hanem segít helyreállítani a tested dinamikus egyensúlyát.
 • ami egy egész életre szóló, hosszú távú megoldást jelent.
 • ami pont azt nyújtja, amit eddig kerestél, de nem találtál.

 

INGYENES KONZULTÁCIÓT SZERETNÉK

 

 

 

A testszerviz egy olyan program, amitől amitől garantáltan energikusabb, magabiztosabb, vonzóbb és életvidámabb leszel.

 

Miért nyújt komplex megoldást?

Megnőhet a teljesítőképességed, megemelkedhet az energiaszinted és a tested önszabályozó folyamatai is egyre tökéletesebben működhetnek.

Test:

A Testszerviz életmód váltást segítő koncepció elemeit Veled közösen lépésről-lépésre építjük be a személyre szabott programodba. Szem előtt tartjuk majd, hogy olyan “üzemanyagot” és mozgásformát kapjon a tested, amitől valódi turbó üzemmódra kapcsolhat. Megnőhet a teljesítőképességed, megemelkedhet az energiaszinted és a tested önszabályozó folyamatai is egyre tökéletesebben működhetnek.

A pozitív testi folyamatok kedvezően hatnak vissza a lelki állapotodra is.

Lélek:

A pozitív testi folyamatok kedvezően hatnak vissza a lelki állapotodra is.
Ugrásszerűen javulhat a stressztűrő képességed, kiegyensúlyozottabb, optimistább és önbizalommal teli lehetsz.

A program lezárultával képes leszel önállóan szervizelni a testedet.

Egy életen át:

A program lezárultával képes leszel önállóan szervizelni a testedet. Ebből nincs ismétlő vagy haladó kurzus. Egyszer kell megtanulni és megtapasztalni a saját tested optimális működését, és utána kész személyre szabott használati útmutatóval vághatsz neki életed további részének.

 

Miben segít Téged, ha a tested elvégzi a finomhangolásokat
és eléred az ideális testsúlyodat?

Elmúlhatnak a sóvárgásaid és hidegen hagynak a hizlaló, egészségtelen ételek.

Az ideális testsúly elérését nem csak a tükörből visszamosolygó éned fogja meghálálni. A szervezetedben rengeteg egyéb pozitív változás mehet végbe párhuzamosan:

 • Elmúlhatnak a sóvárgásaid és hidegen hagynak a hizlaló, egészségtelen ételek.
 • A nassolási kényszered teljesen feledésbe merülhet.
 • Megnőhet a mozgásigényed és könnyedén lépést tarthatsz a gyerekeiddel, barátaiddal. A túrák, a táncos mulatságok többé nem jelentenek kihívást csak vérpezsdítő kikapcsolódást.
 • Nyugodtabbá és pihentetőbbé válhat az alvásod.
 • A jövőben sokkal jobban kezelheted a stresszhelyzeteket.Amitől korábban garantáltan kiborultál, most csak gyorsan múló bosszúságként éled meg.
 • Ragyogóvá és sugárzóvá válhat az arcbőröd, úgy, hogy a barátnőid nem hiszik el, hogy nem a plasztikai sebésznél jártál.

 

Egy pillanatra játssz el azzal a gondolattal, hogy…

 • a kollégáid és a barátaid azt kérdezgetik, vajon mi a titkod, hiszen láthatóan sokkal jobban nézel ki, mint valaha. 
 • a boltokban már nem az „ ápol és eltakar“ ruhákat vásárolod, hanem azokat, amik divatosak és kiemelik a tökéletes alakodat. Mindegy mit veszel fel, mert minden ruha jól áll rajtad.
 • nyáron a strandon teljes büszkeséggel és önbizalommal telve viseled a bikinidet.
 • sportosan és lihegés nélkül szaladsz fel a lépcsőn.

 

a boltokban már nem az „ ápol és eltakar“ ruhákat vásárolod, hanem azokat, amik divatosak és kiemelik a tökéletes alakodat.

 

 

Miért különleges a Testszerviz program?

Az életmódod megváltozása nem fog koplalással, vágyakozással, kalória számlálással vagy az adagok méregetésével járni.

1. Nem egy újabb fogyókúráról vagy egy kampánydiétáról beszélünk. Az életmódod megváltozása nem fog koplalással, vágyakozással, kalória számlálással vagy az adagok méregetésével járni.

2. Nincsenek kötelező táplálék kiegészítők, szintetikus porok, shake-ek vagy egyéb helyettesítő műételek.

3. A testmozgás bevezetésére akkor kerülhet sor, amikor a tested készen áll rá. Csak az aktuális terhelhetőségednek megfelelő mozgásformák jöhetnek szóba. Az ízületeidet és a szivedet ugyanis nem terhelheted túl.

4. Nem vagy egyedül. A Testszerviz programod alatt hetente egyszer találkozom Veled személyesen vagy online, és ezeken az alkalmakon megbeszéljük a kérdéseidet, az esetleges nehézségeidet és az örömteli eredményeidet. A Testszerviz programod minden eleme tényeken alapuló magyarázatot kap. Bármikor írhatsz nekem vagy hívhatsz telefonon, így bármilyen felmerülő kérdésedre azonnal választ fogok adni.

 

A cél az, hogy tapasztald meg és tudd, hogy mi a jó a testednek, és válj tudatossá arra az életmódra, ami Neked egy hosszabb és jobb minőségű életet biztosíthat.

5. „Fogom a kezed“ addig, amíg kialakul a könnyedén, kényelmesen és automatikusan működő életviteled.

6. A cél nem csak a fogyás maga. A cél az, hogy tapasztald meg és tudd, hogy mi a jó a testednek, és válj tudatossá arra az életmódra, ami Neked egy hosszabb és jobb minőségű életet biztosíthat. Mindennek a fogyás csupán az egyik pozitív következménye.

7. A fentiekből az is következik, hogy a Testszerviz programod alatt leadott kilók többed magukkal már nem rakódnak rád vissza, mert a program alatt kialakult önmagadra tudatos szemléletednek köszönhetően erre nem lesz reális esélyük.

 

Ahogy a Testszerviz programod, úgy az ára is személyre szabott, hiszen mindenki más és más célokkal és igényekkel érkezik hozzám.

 

Mennyi ideig tart és pontosan mennyibe kerül?

A program időtartama 3 hónap. Ennyi idő kell ahhoz, hogy a tudást és a tapasztalatot megszerezve teljesen egyedül, magabiztosan járj-kelj egy magas életminőségű élet ösvényén.

Gondolj bele egy pillanatra! Ez a 3 hónap így is, úgy is el fog telni. Az a kérdés, hogy Te mihez kezdesz ez alatt az idő alatt.

Ahogy a Testszerviz programod, úgy az ára is személyre szabott, hiszen mindenki más és más célokkal és igényekkel érkezik hozzám. Egyelőre egy kötetlen beszélgetésbe kerül, ha szeretnél többet megtudni a Te személyre szabott Testszerviz programodról. Itt jelentkezhetsz be egy ingyenes konzultációra!

Szeretettel várlak!

INGYENES KONZULTÁCIÓT SZERETNÉK

 

 

Néhány visszajelzés

 • Anita (52)
  „Azért vágtam bele a programba, mert természetemnél fogva tudtam, hogy csak folyamatos ellenőrzés mellett leszek képes fogyni. Rita személyében tökéletes patrónusra leltem. Szeretettel és megértéssel irányított. Rengeteg új dolgot tanultam, amik mind a javamat szolgálják. Soha nem gondoltam, hogy ilyen könnyen be tudom tartani a Testszerviz koncepciót, és hogy nem okoz gondot az életmód váltás. Örömmel vártam a konzultációkat. Ezer hála és köszönet minden bátorító szóért, minden pozitív megerősítésért, ami hozzásegített ahhoz, hogy 13 kilóval könnyebben visszakaptam a betegségem előtti “énem”.”
 • Bence (37)
  „21 kg-t fogytam, több energiám van, jobban koncentrálok, az önbizalmam és az akaraterőm nőtt, be tudom kötni a cipőfűzőmet, a hasam már nem akadályoz. Szóval minden célomat elértem a program alatt.”
 • Nelly (46)
  „18,5 kg fogyással zártam a programomat. Rengeteg dicséretet kaptam, a családom nagyon büszke rám. Kidobtam a nagy méretű fehérneműimet, és eladtam a kövér korszakom ruháit is, mert biztosan tudom, hogy már soha többet nem fogok visszahízni. Egyértelműen tudatosabbá váltam az életmódomra.”
 • Noémi (37)
  „19 kilót fogytam a 3 hónap alatt. Nem fájnak az ízületeim, sokkal energikusabb vagyok, a testem rugalmasabb, a hajam sűrűbb lett. A testszagom is változott, amikor izzadok nem lesz erős. Megtanultam figyelni a testem jelzéseire.”

 

 • Kata (52)
  „8 kiló fogyás után lassan-lassan a gátlásosságom kezd engedni. Van már önbizalmam is! Sokkal, de sokkal nyugodtabb vagyok! Pozitívabban állok a gondok, problémák elé!Jól érzem magam a bőrömben!”
 • Csilla (30)
  „A céljaimból már annyi megvalósult, hogy nem fáj a térdem. Minden probléma nélkül lépcsőzöm, és elférek a színházi székekben is. Eddig 14 kilót fogytam és folytatom tovább, hiszen úgy fogyok, hogy jókat eszem, és egyáltalán nem vagyok éhes.”
 • Ida (67)
  „Egy életre szóló muníciót kaptam ahhoz, hogy sokkal jobb életminőségben éljek tovább. Rita szinte “kézenfogva” vezetett át ezen a három hónapon. Okos, empatikus készsége sok esetben átsegített a krízis helyzeteken, amiért  nagyon hálás vagyok neki. Szakmai felkészültsége magas színvonalú. Derűt sugárzó személyisége minden heti konzultáción újabb inspirációt adott számomra, és így tudtam eljutni a tudatosságig. A 8 kiló fogyás és a kávé elhagyása mellett néhány gyógyszerem az orvosom véleménye szerint is szükségtelenné vált.
  Elsősorban az inzulinadagolás fokozatos csökkenése okozott örömet. Orvosom ellenőrzése mellett a kezdeti inzulinadagom a felére csökkent a 3 hónap alatt. Az egy hete készített laboreredményem is azt mutatja, hogy az eddig 5-6  „kicsillagozott“ érték helyett már csak 3 ilyen maradt a leletemben.”

 

 

A jelentkezés menete:

Töltsd ki a jobb oldali űrlapot elérhetőségeddel és 48 órán belül felveszem veled a
kapcsolatot!
Találkozzunk egy ingyenes kötetlen beszélgetés erejéig, hogy megismerhessem pontos igényeidet és megtudd mi történik a 12 hetes programon!
Dolgozzunk közösen a sikereden, és három hónap múlva biztosan hálás leszel önmagadnak azért, hogy ma belevágtál a Testszerviz programodba!

Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel bátran!
Keress telefonon a +36-30-661-7576 -os telefonszámon vagy írj üzenetet ITT!

A Testszerviz programod alatt hetente egyszer találkozom Veled személyesen vagy online, és ezeken az alkalmakon megbeszéljük a kérdéseidet,

Haness RitaTestszerviz specialista, gyógytornász

 

 

 

Töltsd ki az űrlapot!