websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Edit (47)

“Számomra nagy segítség volt az egyéni tréning, mert a munkarendem miatt a csoportos időpontok nem feleltek meg. Rita is igyekezett alkalmazkodni, és így megtaláltuk azokat az alkalmakat, amikor találkozni tudtunk. Nagyon örülök, hogy így lehetőségem volt megtanulni a gátizom tornát és megkaphattam az életmód javaslatokat. 2 hónap tornázás után teljesen megszűnt a vizeletcseppenésem és a széltartási gondom, beljebb húzódott az aranyerem és abszolút tudatos vagyok a gátizmaimat illetően.”

Lilla (38)

“Hólyag süllyedésem miatt orvosi javaslatra fordultam Ritához segítségért. Kedves, türelmes, megértő, bátorító, biztató lénye sok erőt adott. A gyakorlásnak köszönhetően feszesebb lett a hasfalam, megtanultam a gátizmaimat tudatosan működtetni, és enyhülni kezdtek a panaszaim. Örülök, hogy egyéni keretek között tanulhattam. Nekem ez így megfelelően hatékony volt.”

Henriett (38)

“A hólyag, – méh, és -végbél süllyedésemből adódó idegentest érzetem pár hét gyakorlás után most már ritkábban jelentkezik. Ilyen problémákkal nem is tanulhattam volna csoportban a gátizom tornát. Rita az első konzultációnk alkalmával határozottan az egyéni foglalkozásokat javasolta. Igaza volt. Így tudtam a legjobban fejlődni. Ritában kiváló szakembert ismertem meg, aki mindig felkészülten és megfelelő empátiával foglalkozott velem.”

Eszter (36)

“A menstruációs fájdalmaim elmúltak. Rájöttem, hogy sokkal többet kell magammal foglalkoznom. Az egyéni foglalkozások alkalmával teljes figyelmet kaptam, és Rita folyamatosan rám koncentrált. Nekem sokat jelentett ez a nagy figyelem és törődés,
amiben részesített. Ennek és Rita kiváló felkészültségének, szakértelmének köszönhetem, hogy könnyen sajátítottam el a gyakorlatokat. Hálásan köszönöm.”