websikehealthcheck

Blog bejegyzések

Andrea (50)

„Rita nagyon közvetlen, empatikus. Bizalommal tudtam hozzá fordulni, és érződik a nagy tapasztalata.”

 

Piroska (58)

„Korábban már megpróbáltam könyvből megtanulni az intim tréninget, de nem sikerült. Itt a tanfolyamon Rita mindent elmagyarázott, és addig csináltuk a gyakorlatokat, amíg minden teljesen világos lett. Egy rendkívül türelmes, gondos és segítőkész gyógytornászt ismertem meg.”

 

Adrienn (28)

„Nagyon szakértő és segítőkész oktatást kaptam. Tudatossá váltam a gáti területemre, és megtudtam, hogy ezt a területet hogyan védhetem meg a túlterheléstől. Nagyon sok, a mindennapi életben jól használható információt kaptam.”

 

Emese (36)

„Nagyon korrekt tanfolyam, ami azt adja, amit ígér egy nagyon motiváló és segítőkész oktatóval. Elméleti tudás + hasznos gyakorlati tudnivalók + teljes feladatsor gyakorlása = teljeskörű tudás az intim tréninggel kapcsolatban.”

Hajni (43)

„A tanfolyam végére a kellemetlen panaszaim enyhültek, tudatosan oda tudok figyelni a gáti területre sportolásnál és a hétköznapokban is. A foglalkozások jó hangulatban teltek.”

 

Orsolya (48)

„Már a tanfolyam ideje alatt megszűnt a vizelet csepegésem. Csak ajánlani tudom.”

 

Eszter (39)

„Nagyon értékeltem a személyes odafigyelést, a téma komplex bemutatását, és a megértést a kismama állapotommal kapcsolatban.”

 

Beatrix (37)

„Rita! Nagyon baráti és kedves légkört teremtettél. A tanfolyamod igazi feltöltődést (is) adott.”