websikehealthcheck

Blog...

Mire jó a Professzionális Intim Tréning?

Mire jó a professzionális intim tréning?

Kedves Édesanyák, Lányok, Asszonyok, Feleségek és Szinglik!
Mindannyian tudjátok, hogy a mozgás kiemelt fontosságú kell legyen az életben, és ezért biztos vagyok benne, hogy közületek sokan edzik rendszeresen a testüket. Ti is szeretnétek dacolni az évekkel és jó formában akartok maradni. Bizonyára azt is megfigyeltétek már, hogy a tornáztatott izom formásodik, erősödik, a nem tornáztatott pedig plöttyedtté válik.

A gátizmaitok ugyanolyan izmok, mint a popsitok, a combotok, vagy a hasatok. Tehát pont úgy reagálnak a mozgásra is. A nők sokszor abba a hibába esnek, hogy azt gondolják, ha nincs semmilyen tünetük, akkor rendben van minden a gáti területtel.

Gyógytornászként nem győzőm eleget hangoztatni, hogy ez nem így van. Ha nem végzel napi szinten Professzionális Intim Tréning gyakorlatokat, akkor ez a terület kisebb-nagyobb mértékben nálad is gyenge. A harántcsíkolt izmok már csak ilyenek. Ha nem tornáztatjuk őket, akkor meggyengülnek. Ez izomélettani törvény. Egy darabig tünetmentesen elgyengülnek, de később sajnos lesz tünet is. A páciensek visszajelzése szerint, nem érdemes megvárni.

Professzionális Intim Tréning = fittség odalent

Higgyetek nekem! Nincs annál magabiztosabb és energikusabb érzés, amikor odalent is fittek vagytok! Egy nő ilyenkor úgy érzi, hogy bármire képes. A párotokat szintén lenyűgözi majd a legrejtettebb testrészeiteken végbemenő változás.

A Professzionális Intim Tréning tanfolyamot nem kell receptre felíratni, nem fáj, nincs káros mellékhatása, pozitív hatása viszont annál több! Egyszer mindenképpen meg kell tanulnod, hiszen nő vagy! Már csak az a kérdés, hogy tünetmentes időszakban kezded el, és élvezed az előnyeit, vagy betegen tanulod és az egészségedért küzdesz majd.

A Professzionális Intim Tréning tanfolyam élmény. Rengeteg olyan információ birtokába jutsz, amiről még sohasem hallottál és olyan területen fejlődsz, amivel eddig – valljuk be – nemigen foglalkoztál.

Mik a visszajelzések a résztvevőktől a Professzionális Intim Tréning tanfolyammal kapcsolatban?

“ Elfogadó és jó hangulatú volt. Sokat tanultam. Minden kérdésemre választ kaptam.”
“ Csodálatos volt. Lehetett őszintén beszélni a problémás kérdésekről is.”
“Megtudtam, hogy hol vannak a fejleszthető területeim. Mire kell figyelni.”
“ Informatív, kellően inspiráló és tudattágító volt.”
“Szerettem járni a tanfolyamra. Mindig vártam már a következő alkalmat. Tetszett a gyógytornász lelkes és pozitív beállítottsága, természete.”

Fordulj hozzám bátran Professzionális Intim Tréning ügyben!

 

Haness Rita

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük