websikehealthcheck

Blog...

Tudtad, hogy lehet rosszul pisilni?

Célom, hogy olyan gyakorlati ismereteket adjak át, amivel a hibás beidegződések, szokások kijavíthatók, és a későbbi kellemetlenségek megelőzhetők.

Pedig a helyes pisilés képessége nem terem minden bokorban. Számos ponton károsíthatja a női hólyagot, gátizomzatot és a kismedencei szervek ( hólyag-méh-végbél ) tartószalag rendszerét a rosszul beidegződött vizeletürítési szokásrendszer.

Azt gondolnád, hogy jól pisilni mindenki tud. Nem lehet egy rakéta tudomány a helyes végrehajtás. Ugyan milyen veszély leselkedhet a gyanútlan hölgyeményre a mosdóban?

Sokszor már gyermekkorban kialakulnak a helytelen ürítési szokások, amelyek később elkeserítő tüneteket okozhatnak.

Tehát azt, hogy felnőtt korban a hólyagod, gátad és tartószalagjaid kedvére tudj pisilni, a gyermekkorban alapozod meg.

Tehát azt, hogy felnőtt korban a hólyagod, gátad és tartószalagjaid kedvére tudj pisilni, a gyermekkorban alapozod meg. És miért fontos a helyes pisilés? Mert a gyerekkori rossz beidegződések, szokások károsító hatást fejthetnek ki a gyerek és felnőtt szervezetben egyaránt, és előbb vagy utóbb számos kellemetlen tünetet okozhatnak az inkontinenciától, a nehezen ürülő hólyagig. Ezt pedig az ellenségemnek sem kívánnám.

Professzionális Intim Tréning női egészségvédő programomat éppen azért dolgoztam ki, hogy olyan gyakorlati ismereteket adjak át, amivel a hibás beidegződések, szokások kijavíthatók, és a későbbi kellemetlenségek megelőzhetők. Ebben az esetben a tudás egészség.

 

Haness Rita

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük