websikehealthcheck

Sikertörténetek

11 kg-ot fogytam a Testszerviz Programmal és újra nőnek érzem magamat

Mielőtt Juhász Tünde elkezdte nálam a Testszerviz Programot, már jó ideje elégedetlen volt önmagával. Túlsúlya cipelése erősen fárasztotta, a cipőfűző bekötésben nem jeleskedett, mert az előre hajlás egyáltalán nem esett jól. Próbált a 2 éves kisunokájával futkározni, de sokszor nehezére esett, pedig a kisfiú a mindene. Az, hogy évek óta csak olyan ruhákat tudott felvenni, ami bő és cseppet sem nőies, csak “hab volt a tortán”.

Tünde fegyelmezetten, egyre növekvő energiaszinttel és örömmel evett, aludt és mozgott a Testszerviz program 3 hónapja alatt. Minden útmutatásomat figyelmesen meghallgatta, és fokozatosan beépítette a testét egyre jobban szolgáló és pozitívan alakító életmódjába.

Hogy látta Tünde “belülről” résztvevőként a Testszerviz Programot?

Hogy látta Tünde “belülről” résztvevőként a Testszerviz Programot?

„A lányomat Rita segítette végig a Testszerviz Programján. Lányom szinte észrevétlenül adta le a kilókat úgy, hogy nem kellett éheznie, és nem kellett egyoldalú ételeket ennie. Ez nagyon tetszett!

Büszke is vagyok rá nagyon, hogy kitartásával a program 3 hónapja alatt sikerült 17 kg-ot lefogynia, ami sose sikerült neki korábban az évek alatt. Amit bármilyen egyéb módszerrel lefogyott, az duplán ment vissza rá. A program befejeztével tovább folytatta a táplálkozási koncepciót, és leadott még 5 kg-ot. Jelenleg 22 kg-al kevesebb, és hamarosan eléri a lánykori testsúlyát.

Gyermekem csodás változását látva fellelkesülve fogtam bele én is a programba Ritával.

 

Gyermekem csodás változását látva fellelkesülve fogtam bele én is a programba Ritával.

Tetszett, hogy nem kell “koplalni”, csak ezt, vagy azt enni, hanem változatosan lehet enni. Nem okozott gondot a személyre szabott étrendem, mert mindig arra gondoltam, hogy csak hasznom lehet abból, ha lefogyok, mivel már nem tudtam a szandálom kapcsát bekapcsolni. Megerőltető volt a lépcsőzés, minden ruhám egyre kisebb lett.“

Tetszett, hogy nem kell “koplalni”, csak ezt, vagy azt enni, hanem változatosan lehet enni. A Testszerviz Program alatt csak úgy olvadtak le a kilói

A Testszerviz Program alatt csak úgy olvadtak le a kilói

A Testszerviz Program csodás és örömteli eredménye

“Három hónap alatt elértem a célul kitűzött súlyt, 67 kg vagyok. Ennek nagyon örülök. Összesen 11 kg-ot fogytam.

A program során szerzett tapasztalat és a Ritától kapott sok-sok hasznos információ segítette a fogyásomat és az életmód változtatásomat. Megtanultam a saját testem üzeneteit értelmezni. Most már biztosan tudom, hogy mi a jó a testemnek, mitől hízom, mitől nem, és hogyan lehetek a legjobb formámban. Tanácstalanságomban a tanácsadóm mindig segített, hogy mit egyek, hogyan mozogjak és lépésről lépésre megtanultam, hogy mi a jó a testemnek.“

„Újra nőnek érzem magam, megdicsérnek az ismerősök, sőt ismeretlenek is, hogy csinos vagyok, ami már nagyon régóta nem történt meg velem. Most már nem okoz gondot a szandál pántjának bekapcsolása, új szandált is könnyen vásárolok és kapcsolok be. Lazán lehajolok, az emeletre szinte felsuhanok. Fáradhatatlanul fogócskázom és bújócskázom unokámmal Robcsival, amikor velem van.
Ami “problémát” okoz most, hogy már minden régi ruhám nagy rám, de mivel nem dobtam ki a korábban “kinőtt” ruhákat, így most rám jönnek a régi kedvenceim, és újakat is varrok magamnak.

Vidám és elégedett vagyok az új alakommal.

Vidám és elégedett vagyok az új alakommal.

 

 

Még egy testhez simuló estélyiben is jól érzem magam. Ez korábban elképzelhetetlen volt számomra.

Még egy testhez simuló estélyiben is jól érzem magam. Ez korábban elképzelhetetlen volt számomra.

A Program végén az új méretemre vart új ruhámban nagyon boldog vagyok

A Program végén az új méretemre vart új ruhámban nagyon boldog vagyok

 

„Köszönöm Ritának, hogy segített újra nőiessé és vonzóvá válnom!”

Újra nőnek érzem magam, megdicsérnek az ismerősök, sőt ismeretlenek is, hogy csinos vagyok

Gratulálok Tündi! Klassz vagy! Ezt Te vitted véghez!

 

Tovább a Testszerviz programhoz

 

Haness Rita

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük