websikehealthcheck

Sikertörténetek

16,6 kg minusszal nagymamának is könnyebb lenni

Amikor Tündi eljött hozzám, és az első ingyenes Testszerviz konzultációnk alkalmával elmondta, hogy az életminősége érdekében szeretne lefogyni, de 24-48 órás munkarendben dolgozik, akkor azt gondoltam, hogy ez nehéz dió lesz. Az alvás mennyisége és minősége rengeteget számít az életmód változtatás sikerét tekintve. Nem voltam biztos benne, hogy egy olyan szervezet, amelyik nem tudja maradéktalanul kipihenni magát képes lesz-e elengedni a túlsúlyt.

 

 

Tünde az első ingyenes Testszerviz konzultációnk alkalmával elmondta, hogy az életminősége érdekében szeretne lefogyni

Tünde az első ingyenes Testszerviz konzultációnk alkalmával elmondta, hogy az életminősége érdekében szeretne lefogyni

113,2 kg-ról indultunk

Tündi azonban elszánt volt és elkeserítette, hogy fájnak az ízületei, kisebb terhelésre, vagy lépcsőn járáskor is erősen liheg, és leginkább amiatt volt szomorú, hogy a kis unokáját csak nehezen tudta már felemelni és a karjaiban tartani. Úgy érezte ez a “feladat” túl nehéz neki. De akkor meg “mit ér egy nagymama élete”?

Eldöntötte, hogy ez így nem mehet tovább, ezen sürgősen változtatnia kell. Meg akarta tanulni, hogy hogyan javíthat az életminőségén, a magabiztosságán és hogyan tarthatja kordában a kilóit.

Így hát belevágtunk a 3 hónapos Testszerviz programba.Tünde 24 órát dolgozott a munkahelyén, majd 48 órát pihent. Az étkezés kialakítása nem volt egyszerű, de megoldottuk, a testmozgást is sikerült elindítanunk és koncepciót alakítottunk ki arra, hogy az alvás valóban pihentető legyen akkor, amikor végre alhat. Tünde fantasztikus elszántsággal és fegyelemmel haladt a célja felé.
A Testszerviz programnak és önmagának köszönhetően 16,6 kg-ot fogyott, test szerte 57 cm-rel lett kisebb. Már nem a 100 kg felettiek táborának tagja, hiszen a testsúlya 96,6 kg lett.

A Testszerviz program előtt.

A Testszerviz program előtt.

A Testszerviz program befejezése után 17,5 cm-rel kisebb haskörfogattal.

A Testszerviz program befejezése után 17,5 cm-rel kisebb haskörfogattal. A pulóver ugyanaz, de a has sokkal kisebb.

Nem volt igazam azzal kapcsolatban, hogy nehéz lesz. Kifejezetten könnyű volt Tündivel együtt dolgozni, csodás változtatást hajtott végre, aminek meg is lett a jutalma.

Tünde erről így ír:

“Megkaptam azt a lökést és segítséget, ami segít/ett beállítani egy olyan étrendet, amely mellett nem vagyok éhes és mégis fogyok. Jól érzem magam a bőrömben, még a 24-48 órás munkarendem mellett is rengeteg az energiám, ami korábban nem volt jellemző. Boldoggá tesz, hogy a családom büszke rám és örül a fogyásomnak. A Testszerviz program előtt sokszor meggyűlt a bajom a haspuffadással. Nem hittem volna, hogy ez megszűnik, dacára annak, hogy a program alatt sok zöldséget ettem és eszem azóta is. Azt sem gondoltam volna, hogy megszeretem a nyers zöldségeket. Pedig így van. Orvosi kontroll mellett elhagyhattam a vérnyomás csökkentőmet. Amióta elkezdtem a Testszerviz programot hosszú távon jó a vérnyomásom.

1000 éve nem volt rajtam magas sarkú. Most 4 év után újra felvettem és tudok benne járni!!!!! Újra nőies a megjelenésem. Új nadrágot vettem 44-es méretben, lecseréltem a 48-as 50-es nadrágomat. Magabiztosabb vagyok, a sikerélmény feldob, és bár eddig is pozitív volt a gondolkodásom, ez úgy érzem most meghatványozódott. Az ízületi problémáim csökkentek. Jobban megy a munkahelyi lépcsőzés, de a legnagyobb boldogságom mégis az, hogy az unokámmal ma már indián szökelléssel ugrálhatok végig az udvaron, anélkül, hogy pár perc után levegőért kapkodnék, vagy ízületeim fájdalma miatt jajgatnék.“

Testszerviz program után, magassarkúban, csinosan.

Magas sarkúban csinosan.

Az egyik legizgalmasabb kérdés az, hogy a Testszerviz programot fogyókúraként kezeli a résztvevő, abbahagyja, visszatér a régi életformájához és visszahízik, vagy alkalmazza a megtanultakat, változtat az életmódján és tovább fogy?

Tündi a program végén ezt írta nekem:

„Éééés igen, természetesen folytatom a programot, megpróbálom teljesen “beintegrálni” (hogy ilyen divatos szóval éljek) az életembe, hogy már ne program legyen hanem életvitel. Hiszen messze még a cél, és egyébként is……. ami jó a testemnek, az még jobb a lelkemnek => ettől csak még pozitívabban állok az élet dolgaihoz. Nagyon szépen köszönöm a segítséged, azt a 3 hónapos segítő kezet, amibe kapaszkodva most már úgy érzem, menni fog nélküled is, hogy betartsak bizonyos dolgokat, amitől egy jobb minőségű életet élhetek. Megtapasztaltam a “kilengések” következményeit és határait. Tudom, hogy továbbra is bármikor fordulhatok hozzád, ez megnyugtat és örömmel tölt el.

Ma reggelig újabb 1,5 kg ment le rólam.

Nem sürgetek semmit. Biztos lesznek gyorsabb és lassabb periódusok, egy a lényeg, hogy elérjem, esetleg meghaladjam a kitűzött súlyomat, nagyobb lesz/lehet az önbizalmam, éééés nagyon sok pozitív dolgot remélek még az élettől.
Időről időre jelentkezni fogok nálad, hogy tudassam, hol járok az utamon, hiszen ez a Te sikered is. Minden leadott kilómban ott van a “kezed nyoma”.”

16,6 kg minusszal nagymamának is könnyebb lenni16,6 kg minusszal nagymamának is könnyebb lenni

Gyertek csak kisunokáim ide a karomba!

Ilyenkor úgy érzem, hogy én vagyok a Világ legszerencsésebb embere, hiszen a munkám nem is munka, hanem az örömök kifogyhatatlan tárháza.

Köszönöm

Tündi!

Haness Rita

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük