websikehealthcheck

Sikertörténetek

Csilla csodálatos átalakulása a Testszerviz programmal

Csilla a bájos fiatal tanító néni márciusban kezdte el nálam a Testszerviz programot. Úgy érezte muszáj, hogy változás történjen az életében. Gyógytornászként pontosan tudtam, hogy a térde, a bokája és a sarka azért fáj rendszeresen, mert legalább 50 kg túlsúlyt cipel. Olyan, mintha egy másik embert vinne a hátán a nap 24 órájában.

Zavarta, hogy a tanítványaival közös kirándulásokon csak lihegve tudott lépést tartani a gyerekekkel, nem is beszélve a napi lépcsőjárásról.

Megismerkedésünkkor Csilla 127,6 kg volt. Elkeserítette, hogy a méretei miatt nem fér el kényelmesen a vonat, a repülő, a színház ülésén, a fodrász székében, és nem tanulhat lovagolni sem. Nem utazgathat kedvére. A forgó korlátok is nagy kihívást jelentettek. A túlsúlya erősen megnyirbálta a szabadságát, és nem élhette a huszonévesek vidám életét.

Tartott attól, hogy egy későbbi gyermekvállalásban komoly akadály lesz a hatalmas súlytöbblete. Csilla ezért egy teljes életmód változtatásra szánta el magát, de biztos volt abban, hogy ehhez segítségre lesz szüksége. Ezért keresett meg engem.

Csilla tiszteletreméltó határozottsággal és kitartással belelendült a Testszerviz programba, és sorra jöttek az örömteli változások.

127,6 kilósan

Csilla tiszteletreméltó határozottsággal és kitartással belelendült a Testszerviz programba, és sorra jöttek az örömteli változások. Meglepte, hogy nem éhes, eszik és mégis fogy. Egyre ragyogóbbá vált az arcbőre, ahogy a teste feltöltődött a sok-sok jóval, amit végre a táplálékokkal megkapott. Amikor az alkatának és az akkori testsúlyának megfelelő mozgás bevezetéséről beszélgettünk, eldöntötte, hogy rollerrel fog közlekedni. És így is tett. A több mozgás vidámabbá és mozgékonyabbá tette.

Amikor az alkatának és az akkori testsúlyának megfelelő mozgás bevezetéséről beszélgettünk, eldöntötte, hogy rollerrel fog közlekedni.

Rollerezni jó.

A 6. hét után már nagyon élvezte, hogy térd fájdalom nélkül járja a lépcsőket és olyan bő lett a nadrágja, hogy már csak övvel tudta viselni. A 7. héten 120 kg alá csökkent a testsúlya, ami nem fordult elő vele 10 éve. A 8. héten megmértük a centiméterekben mért fogyását és elképesztő méretváltozást rögzítettünk. Csilla test szerte 35,5 cm-rel lett kisebb, amit már a környezete is észrevett, és rengeteg dicséretet kapott.

A 7. héten 120 kg alá csökkent a testsúlya, ami nem fordult elő vele 10 éve.

Fogyásban.

A 9. héten aztán újabb öröm érte. 10 kg-mal mutatott kevesebbet a mérlege. Átlépett egy bűvös határt. Színházban is volt és buszozáskor is megállapította, hogy kényelmesen elfér a székekben. Feltűnt neki, hogy végre nem ő a legkövérebb az utcán, vannak nála testesebb emberek is. Ez korábban nem így volt, és ez a felismerés jót tett az önbizalmának.

Júliusban a Testszerviz program 12. hetében, amikor a közös munkánkat befejeztük az a nadrág, amiben az első beszélgetésre jött hozzám, egyszerűen leesett róla. Mondanom sem kell, hogy egyáltalán nem bánta. 14 kilóval volt könnyebb és test szerte 65 cm-rel kisebb. A has körfogata 22 cm-rel csökkent. Boldogan hüledeztünk mindketten az eredményeit látva.

A Testszerviz program előtt hordott nadrág leesik Csilláról.

A Testszerviz program előtt hordott nadrág leesik Csilláról.

Még egy lány beleférne Csilla mellé abba a bizonyos nadrágba.

 

Még egy lány beleférne Csilla mellé abba a bizonyos nadrágba.

Csilla a Testszerviz program zárásakor ezt írta: “A céljaimból már annyi megvalósult, hogy nem fáj a térdem. Minden probléma nélkül lépcsőzöm, és elférek a színházi székekben is. Már észreveszi a közvetlen környezetem is a változásaimat. Minden nadrágomból be kellett vennem, még a szabásmintát is átalakítottam. Már jó rám az 52-es szabásminta a Burdából! Kevesebbet fáj éjszaka a lábam. Nem fáj a sarkam. Jól érzem magam. 🙂 A múltkor néztem magam a színházban a tükörben, amint sorban álltam a többi nővel, és már nem lógok ki annyira közülük, már nem vagyok olyan széles.”

Csilla megtanulta a Testszerviz program alatt, hogy hogyan működik a teste, mitől tud fogyni, mitől igazán kirobbanó az energiája. Tudja, hogy hogyan tarthatja meg az elért jó eredményt. Eldöntötte, hogy tovább folytatja a jól bevált életmódját, és tovább csökkenti a testsúlyát.

Csilla augusztustól csodásan haladt tovább egyedül. Nagyon büszke vagyok rá.

Szeptemberben kaptam tőle egy képet és egy rövid üzenetet: „már 20 kg-mal vagyok kevesebb”

Csilla megtanulta a Testszerviz program alatt, hogy hogyan működik a teste, mitől tud fogyni, mitől igazán kirobbanó az energiája.

20 kg-mal könnyebben

A Testszerviz program alatt nem járt senkivel. A Testszerviz program befejezése után már a férfiak is észrevették kibontakozó nőiességét. Azóta is tartjuk a kapcsolatot, és október közepén ezt írta nekem: „ 21,4 kg-mal könnyebb és boldog vagyok. Van párom, van munkám, mehetek az egyetemre tanulni. Minden szuper.:)“

Hajrá Csilla! Megcsináltad. Az életmódodat és az életedet gyökeresen megváltoztattad! Gratulálok.

Határ a csillagos ég!

 

Haness Rita

Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük